Фит група

Фит група

ВОДЕТЕ ПО-АКТИВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ СТРАХОТНО

Уелнес тест

Уелнес тест

ИЗМЕРВАНЕТО ЩЕ ВИ ПРЕДОСТАВИ МНОГО ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ, С КОЯТО ЩЕ ОПРЕДЕЛИМ РИСКОВЕТЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!

Включете се в групата

Включете се в групата

ТАКА ЩЕ СЕ ОБРАЗОВАТЕ КАК ДА ВОДИТЕ ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ

Резултати

Резултати

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ, КОИТО НИ СЕ ДОВЕРИХА И ПОСТИГНАХА ТОВА, КОЕТО ЖЕЛАЕХА

 

– Историята на Евгения

Казвам се Евгения и съм от град Дупница. Винаги съм се хранила нередовно – по веднъж на ден, предимно вечер и то каквото ми падне. През останалото време пиех кафе или кола, ядех чипс и шоколадови изделия. Имах поднормено тегло, но това не ме спасяваше от целулита.

Без да променям тези хранителни навици изведнъж започнах да качвам тегло и на 40 години се оказах 70 кг. Не се чувствах добре, исках да отслабна и започнах да гладувам по цяла седмица, обаче единствения резултат от тези драстични мерки беше първо рязко сваляне на 3-4 кг. за няколко дни и после връщане на свалените килограми с няколко отгоре / йо-йо ефекта /. Бях нервна, раздразнителна, почти истерична,  не можех да спя и започнах да имам проблеми с кръвното налягане и стомаха. Боледувах често. Чувствах се стара и болна. На 44 г. тежах почти 90 кг. и бях с ниско самочувствие.

Точно в такъв момент през 2012г. срещнах моя уелнес консултант и се записах в групата. Благодарение на нея промених начина си на хранене и започнах да пия вода. В рамките на 7-8 месеца свалих 25 кг., и се почувствах доста по-добре. Започнах да спя нормално, имунната ми система укрепна, а жизнения ми тонус и самочувствие се възвърнаха.  Сега се чувствам енергична, бодра, изпълнена със сила и желание за живот.

Сега водя здравословен начин на живот. Щастлива баба съм на 2 внучки и подържам теглото си благодарение на знанията придобити в групата. 

IMGP2528

         Pentax Digital Camera                  <<< назад към резултати